Daglig Leder

Som Indre Saltens attføringsbedrift, der hovedmålet er å få flest mulig mennesker tilbake i jobb,  tilbyr Galvano Tia flere muligheter og tilpasser løsninger for den enkelte. Galvano Tia er en allsidig bedrift som tilbyr et stort spekter av produkter for både bedriftsmarkedet og privatmarkedet. Vi er godkjent leverandør i Trans Q og Equass-sertifisert leverandør av velferdstjener. Bedriften ligger på Fauske, har en omsetning på 58mnok, 36 ansatte samt et varierende antall medarbeidere i attføring og på ulike tiltak.

Galvano Tia er en bedrift hvor de ansatte skal oppleve mening og mestring i arbeidet. Dette krever ledelse med fokus på strategi, økonomisk styring og tiltak som styrker individet, fellesskapet, aktivitetsnivået og markedsposisjonen.

Som daglig leder skal du lede og inspirere avdelings- og arbeidsledere i deres arbeid for å skape en meningsfull yrkestilværelse for våre ansatte. Du vil ha et viktig ansvar for å sikre finansiell styring av driften og etablere gode relasjoner overfor eksterne kunder og samarbeidspartnere. Stillingen rapporterer til styret.

Vi ser etter deg som ønsker en samfunnsnyttig og kommersiell lederstilling i en bedrift preget av forretnings- og produktutvikling innen forsvarlige økonomiske rammer. Du må ha god kjennskap til økonomisk og administrativ drift, relasjonelle ferdigheter og en inkluderende og motiverende lederstil. Det er ønskelig med høyere utdannelse, gjerne innen økonomi. Du jobber like godt med strategiske som operative oppgaver, har et kommersielt tankesett og er en gjennomfører som evner å skape god dialog internt og eksternt.

Det er fortrinn om du har kjennskap til attføringsfeltet. Personlige egenskaper vil og bli vektlagt.

For nærmere informasjon, ta kontakt med Bedriftskompetanse ved seniorrådgiver Oddvar Aasan, tlf 901 73 175 eller styreleder Stephen Fu, tlf 901 00 092.

Stillingen søkes elektronisk på
www.bedriftskompetanse.no innen 17.september 2017.


Galvano Tia AS:  Sentralbord: 75 60 11 00  • E-post: post@galvanotia.noFaks: 75 60 11 01

Webdesign og publiseringsløsning: mpDesign